Pekka

Meille on varattu toukokuu myös Pohjantielle sunnuntaiksi. Onko tätä halua nyt pitää vai pidetäänkö toukokuulla vain keskiviikko? Peruutus on tehtävä 2vk ennen eli tänään. 6.5. sunnuntaina on junnuturnaus Kuopio-hallilla ja seuraavana on äitienpäivä ja sit sitä seuraavana helluntai. Eli monta "pyhäpäivää" on toukokuulla. Toki meillä on iltavuoro, joten isosti ei pitäis vaikuttaa.

Tänään näyttäis määrä nyt kuudelta eli onko oletettavasti, että "ison kentän" pelejä ei keväälle saada eli pidettäis vain keskiviikko?

Markus

Moi,

YT Jalpa on peluuttanut edustusoikeudettomia pelaajia 3.12. Studentialla pelatussa miesten 4. divisioonan turnauksessa.

Ottelut, joissa edustusoikeudettomat pelaajat ovat pelanneet (SBL–YT Jalpa ja YT Jalpa–SB Raatti) on kurinpitopäätöksellä tuomittu YT Jalpan häviöiksi lukemin 0-5. Muutokset on tehty tuloksiin ja sarjataulukkoon.

Jukka

Akilesjänne poikki, 8vk kipsi.

Pekka

No sehän meni mahtavasti. Auts. Onneks menit lekurille. Tsemiä Jukka arkeen.

Muistutuksena:

Intersport Kuopion alennukset tunnuksella SB Raatti:
- SB-varusteet : mailat ja varusteet (esimMV) sh. -30%
- Kaikki Jalkineet ja tekstiilit sh -15%

Lisäksi kaikki muutkin osto kerryttävät SB Raatin joukkueen kassaa eli jokaisen ostoksen loppusummasta 1% menee seuran kassaan, jolla ostetaan mm. palloja ja vuoromaksuja. Eli kannattaa vaikka polkupyörää ostaessa mainita SB Raatti kassalla, niin saa bonukset kirjattu seuralle.

Pekka

Tosiaan keskiviikkona ei ole pienpelejä, kun sali on päiväkodin iltakäytössä. Oisko joku vanhempain ilta tai vastaava...